Triathlon Coaching Training Basis

 49,95 incl. BTW

Als een beginnende triathleet gaat trainen voor een triathlon dan ligt bij de meeste trainers 100% de nadruk op de trainingen.

Echter elke triathleet vereist een eigen aanpak en dus is er geen mal voor triathleten!

A5 Coach biedt persoonlijke begeleiding en trainingpeaks trainingen op maat in het zwemmen, hardlopen en fietsen.

Voor de beginnende triathleet die met continuïteit in training zijn grenzen op een gezonde manier in balans met zijn gezin, vrienden, werk, school wil verleggen.

Natuurlijk maken ook wij gebruik van hartslagmeters en trainings- hulpmiddelen, maar de kern is wel zo belangrijk. Meten = weten in de training opbouw in het zwemmen, fietsen en hardlopen!

Triathlon Coaching Training Basis is de start naar jouw verbetering in training voor een sprint of kwart afstand triathlon.

Werk uitgebalanceerd met plezier samen met je triathlon trainer en coach naar verbetering van je triathlon trainingen en het behalen van je doelen!

Abonnement informatie

 • Maandelijkse abonnement
 • Opzegbaar? Na de eerste 1mnd
 • Inclusief TrainingPeaks Athlete Basis ( Gratis) account
 • Meer informatie, zie onder

Categorie:
One Size Fits All is echt verleden tijd.
Triathlon Coaching Training Basis

Elke triathleet vereist een eigen aanpak en dus is er geen mal voor triathleten! A5 Coach biedt persoonlijke sportbegeleiding en trainingsschema’s op maat.

 • Intake gesprek via Skype / WhatsApp / Telefoon
 • Maandabonnement in Professionele begeleiding in training & coaching
 • Wekelijks gepersonaliseerde trainingsschema's ( Zwemmen, Fietsen, Hardlopen )
 • Telefonisch coaching gesprek 2x per maand
 • Wekelijkse feedback op je trainingen
 • Tussentijdse bijsturing per 2 weken
 • Tussentijdse bereikbaarheid Email | WhatsApp
 • Wekelijks opzegbaar? Na de eerste 1mnd.
Geoptimaliseerd voor
TrainingPeaks

Elk A5 Coach – trainingsplan is speciaal gemaakt om te gebruiken binnen de TrainingPeaks desktop-app, iOS-app en Android-app.

Benodigd; een (Gratis) basis account van TrainingPeaks.

24 / 7 Persoonlijke aandacht van je A5 Coach!
Onze werkwijze
 • 01. Intake gesprek via Skype / WhatsApp / Telefoon

  Na een eerste kennismaking ontvang je een intakeformulier waarop jij achtergrondinformatie geeft over jouw sportieve verleden en je ambitie. Na het ontvangst gaan we opgegeven informatie, doelen en wensen bespreken tijdens een face-to-face-kennismakingsgesprek

 • 02. Bespreken en maken persoonlijke maand / jaarplan

  Na de intake gaan we een trainingsplanning maken en plannen we een startdatum. Aan het begin starten we ook met enkele test om te kunnen bepalen wat je zones zijn, zodat je zo goed mogelijk aan je trainingen kunt starten.

 • 03. Wekelijks gepersonaliseerde trainingsschema's

  Elke training is uniek geschreven en wordt per sporter aangepast op jouw doelstelling, ervaring, leeftijd, geslacht, lichaamstype en planning. Je wekelijkse trainingsplanning ontvang je via Trainingpeaks. In deze trainingssoftware app kun jij je uitgevoerde trainingen voorzien van feedback en je trainingsgegevens uit je fietscomputer of smartwatch uploaden. Wij voorzien die dan weer van feedback!

 • 04. 24 / 7 Contact via WhatsApp of E-Mail

  Jouw A5 Coach staat altijd 24/7 voor korte vragen voor je klaar op mentaal, sporttechnisch en sociaal vlak. Je kunt voor de meeste vragen bij jouw A5 Coach terecht en daar waar nodig schakelen wij partners in mocht onze ervaring niet toereikend zijn.

A5Sport training en coaching voor triathleten, duathleten, openwaterzwemmers, wedstrijdzwemmers en mountainbikers
The human body has limitations: the A5 spirit is boundless
 1. Marleen Wilschut

  A5Coach biedt een totaalaanpak met echt mij als uitgangspunt. Als beginnende triathleet helpt de coaching mij bij een goede opbouw in hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining. Maar ook om een duurzame balans te houden tussen trainen, ontspanning, gezin, vrienden en werk. Het krijgen van persoonlijke trainingsschema’s beschermt mij tegen te veel en te hard trainen. Het scheelt veel tijd en er is genoeg ruimte voor tussentijds bijsturen als weken anders lopen. Zo kan ik me met plezier focussen op de trainingen en het halen van mijn doelen.
  Met een voorkeur voor crosstriathlon, crossduathlon en MTB is de ervaring van Toon met mountainbiken voor mij nog een extra pluspunt.
  De coaching heeft een prestatiegerichte benadering, verloopt in positieve sfeer met specifieke persoonlijke tips voor zowel mentale aanpak als technische uitvoering. Aanrader!

  #a5sport #a5coach

 2. Hanneke

  Samen met A5coach een traject gestart om mij klaar te stomen voor een triathlon. Keer op keer word ik tijdens trainingen verrast dat ik iets kan, waarvan ik nog niet zo goed wist of ik dat in me heb. Met Toon verleg ik mijn grenzen. Verbeterpunten van gedane trainingsarbeid worden benoemd en nieuwe trainingsschema’s worden besproken en duidelijk uitgelegd wat het beoogde effect is van bepaalde inspanningen. Het gaat niet om hard trainen en presteren, dus soms even de woorden dat het best een tikkie rustiger kan. Toon geeft ook advies voor wat betreft materiaal en voeding, en is belangstellend naar de persoon achter de sporter, en weet hiermee de juiste knoppen te bedienen om mij sterker te maken.

Een beoordeling toevoegen